• 4

Groblje za kućne ljubimce do juna sledeće godine: Posao od 140 miliona dinara

Uskoro poznat i izvođač radova

  • 4
Groblje kucnih ljubimaca, pas

Foto: Pixabay

U ponedeljak, 19. oktobra, znaće se ime izvođača koji će graditi groblje kućnih ljubimaca u Beogradu, najavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić i dodao da će to groblje biti u funkciji do juna sledeće godine.

Gostujući na televiziji Prva, precizirao je da će se groblje prostirati na oko 15.000 kvadratnih metara i da je vrednost radova oko 140 miliona dinara.

Naveo je da će biti napravljena upravna zgrada sa prostorijama za ispraćaj, krematorijum, aleje i dodao da je izgradnju groblja za kućne ljubimce obećao građanima pre nekoliko godina, ali da je bilo potrebno vreme da se nađe način da se to realizuje.

Pojasnio je da su morale da se menjaju odluke jer "niko nikada ni u jednom zakonu i propisu" nije predvideo sahranjivanje kućnih ljubimaca u Beogradu, dodajući da, prema procenama, u glavnom gradu ima između 100.000 i 150.000 kućnih ljubimaca.

- Izgradnjom groblja za kućne ljubimce uradićemo civilizacijsku stvar. Beograd će biti možda među prvih deset gradova u Evropi sa grobljem kućnih ljubimaca i ponosan sam zbog toga - dodao je zamenik gradonačelnika.

Video: Izgubljeni jazavičar provozao se autobusom po Konjarniku

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča

    Nema zdravih, samo nepregledanih.

  • Raska

    Znaci otisli smo u ......

  • pop

    Ovo je najbitnija stvar koja nam treba u Bgd..pola Bgd nema vodu i kanalizaciju a pare idu na ovo..strahota

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke