• 0

Počelo je: Vratite Ikei vaš stari nameštaj, revanširaće vam se

U zavisnosti od stanja, dobićete i odgovarajuću cenu

  • 0
Pravljenje nameštaja. izrada nameštaja, stolica, majstor, drvo

Foto: Shutterstock

Ako je vreme provedeno u lokdaunu podrazumevalo čišćenje i prolećno rapremanje, Ikea ima dobre vesti za vas.

Kao deo svoje globalne inicijative „Otplati“, švedski prodavac nameštaja nudi kupcima, zasad samo u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj, priliku da trguju svojim starim nameštajem u zamenu za vaučere u prodavnicama. Sve to kao deo svog rada na održivom poslovanju.

Predmetima se može trgovati u skladu sa njihovim stanjem, pri čemu „kao novi“ proizvodi donose do 50% prvobitne cene, predmeti u „vrlo dobrom“ stanju 40%, a „dobro korišćeni“ predmeti se trguju za 30% originalne cene, rekli su u kompaniji.

Nameštaj, uključujući proizvode kao što su komode, police za knjige, police, stolice i stolovi - mora biti u potpunosti sastavljen da bi ispunjavao uslove za ponudu koja će se predstaviti 27. novembra. Trgovac je rekao da program lansira za Crni petak i nudi vaučere bez roka upotrebe kako bi se pozabavio "neodrživom potrošnjom i njenim uticajem na klimatske promene".

Ikeina onlajn prodaja proširila se tokom pandemije pošto su milioni ljudi pretvorili svoje domove u improvizovane škole i kancelarije. Kompanija je prošle nedelje rekla da je prodaja na mreži porasla za 45% tokom 12 meseci do avgusta.

Ova akcija biće proširena i u drugim državama.

Video: Iran predstavio svoju prvu hotelsku kapsulu: Cena jedne kreće se i od 1.000 evra

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>