Ista kuća, isti kvart, ali druga rata za kredit: Afroamerikanci plaćaju mnogo više nego belci

Taj trošak se odnosi na kamate, osiguranje, hipoteke i porez, i onemogućava pravovremenu i adekvatnu štednju za penziju

Komentari

 • supergnu

  Ne postoji covek u USA koji zeli crnce za komsije brate. Ne za komsije nego ih ne zelimo u naselju. Ko ne zna kakvi su, neka ne komentarise...🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

 • DRagutin

  Pisao sam ali vidim da komentar na ovu temu nije objavljen pa evo kako funkcioniše u Americi što se tiče kredita i svega! Znači prvo da razjasnimo nema tu ko je beo, žut, crven, crn itd po boji kože nego se gleda "credit cards and credit history " a to se pravi tako što redovno plaćaš svoje obaveze i naravno da imaš redovna primanja i doboljna primanja za taj kredit što želiš da uzmeš! I onda se na osnovu toga odredjuje kamata za mušteriju , u prevodu što si rizičniji kamata je veća! A crnci su veoma lenj, izuzetno lenj narod i zato i imaju problema sa bankama jer neće da rade i onda su im uslovi za kredit naravno mnogo nepovoljniji nego drugima!

 • Boba

  Je li to ta ista demokratska Amerika, koja u krvi ruši vlade širom sveta, jer nisu po meri njihove demokratije? U prevodu, ne igraju kako oni sviraju. Zlikovci i zločinci na čelu sa demokratama.

  • Ljubiša

   @Boba

   Demokrate u Americi su u stvari moderni robovlasnici. Da se oni pitaju, crnci bi i dalje ručno brali lan.

 • Boban

  To je ta čuvena američka sliboda i demokratija.

  • Amerika

   @Boban

   Zasto onda bezite u Ameriku sirotinjo Srpska

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke