• 0

Posle pocepanih farmerki danas su hulahopke s rupama hit: Taj luksuz ipak, morate dobro da platite

Guči je plasirao na tržište nove, crne ženske čarape, maltene cele pocepane, a od njihove cene će vas "zaboleti glava"

  • 0
hulahopke, najlon čarape

Foto: Unsplash

Posle prljavih farmerki, koje deluju kao da ste se valjali u travi, a koje se prodaju po ceni od čak 680 evra, modna kuća Guči (Gucci) sada intrigira javnost novim komadom, a to su pocepane hulahopke.

Kako one izgledaju možete pogledati na zvaničnom sajtu.

Dakle, ako ste jedna od žena koje često muči problem iscepanih čarapa, i to uvek u nezgodnom trenutku, onda je vaš problem možda rešen, ali samo ako biste izdvojili izuzetno visoku cifru za njih. Crne Guči čarape, bez rada, koštaju 190 dolara, a fascinantno je da su se onlajn prodale tri veličine (S, M i XL). Ostala je dostupna L veličina.

Ovaj potez, međutim, nije ništa neobično za Guči: rešili su da ruše sva "pravila" i plasiraju "novu modu", pa su tako izašli i sa haljinama za muškarce, odnosno sa "prljavim, iznošenim patikama" prošle godine, koje su koštale više od 700 evra.

Aktuelne čarape neodljivo podsećaju na modu kakvu smo iskusili pre jednu deceniju i više, kada su naprasno postale popularne iscepane farmerke, odnosno majice sa rupama, kao da su ih "posetili" moljci. Crne Guči čarape su dovoljno iscepane, tako da ne deluje kao da imaju grešku, a ivice su ojačane kako se cepanje ne bi dalje širilo.

Ove čarape su ujedno dokaz da baš svaka roba ima svog kupca. Kako se vama čine nova moda i cena koje je prate?

Video: Imate li za hleb: Ova vekna košta 1.380 evra i najskuplja je na svetu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>