• 11

Luj Viton još nije stigao u Beograd: "Alabar će da priča s njim, taj čovek Arno..."

"Alabar će da pregovara za dolazak još brendova"

  • 11
TC Galerija, Otvaranje

Foto: Nikola Tomić

U novom šoping centru Galerija Beograd, tek treba da dođe dodatni broj zakupaca, koji su odližili ulazak u Srbiji zbog korone.

- Znam da vas interesuje ko će ovde sve da bude. Ne razumem se mnogo u kupovinu, ali neke prodavnice koje sam viđao u Beču, video sam ovde. Mnogi brendovi su tu. Nekada će se menjati zakupci, ali već danas imamo veći broj zakupaca. U narednih šest meseci ćemo imati dodatne. Mohamed će da pregovora sa najvećim, ovaj Arno, kako se zove čovek? Taj čovek vlada svim, Alabr će da pregvovara za Luj Viton - rekao je Vučić tokom obilaska Beograda na vodi.

U svakom slučaju, kako je dodao, imaćemo najveći šoping mol u ovom delu Evrope, i to će biti dodatni poziv investitorima.

Galerija Beograd biće najveći šoping mol, zabavna i gastronomska destinacija u regionu.

Reč je o tržnom centru na samoj obali Save sa 300.000 kvadratnih metara ukupne površine, 93.000 kvadrata prostora za izdavanje i 3.600 parking mesta.

U okviru objekta biće oko 300 lokala i 50 restorana, kao i bioskop sa više od 1.700 mesta. U Galeriji će se osim novih brendova predstaviti i već prisutni brendovi sa svojim premijum izdanjima.

"Šoping mol će se puniti najviše u martu, kada dođe vakcina i prođe korona", rekao je Vučić.

Video: Alabar: Zahvanost svima koji su radili na ovom velikom projektu

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M-78

    Nema Luj Viton....sramota😂😂😂😂

  • Milica

    I da imam novca u zivotu ne bih kupila torbu neku ruznu ko sa pijace za 3000€. Koga bre zabole sto nemamo Louis Vuitton 😂 to je davno poznat brend malogradjanina.

  • @

    Odakle nama kupovna moć za luj viton?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke