• 2

Ako volite da jedete u Meku, ovo će vas oduševiti: "Drski, tanki, nežni i besramno ukusni"

Kupci vole nove proizvode, što prehrambena industrija i te kako shvata

  • 2
McRib

Foto: Pixabay

Po prvi put u ovoj deceniji, lanac brze hrane dodaje novi sendvič u stalnu ponudu u svojih 14.400 američkih restorana 2. decembra.

Reč je o McRib, koji se prethodnih godina prodavao samo na nekim lokacijama.

Opisani kao „drski, tanki, nežni i besramno ukusni“, McRib sendviči se prvi put pojavio na menijima pre skoro 40 godina. Reč je o mesu bez kostiju, u lepinji, u boliku rebarca i u sosu za roštilj. Cena se razlikuje u zavisnosti od lokacije.

McDonald's vraća McRib jednom godišnje kao ograničenu ponudu. Sezonski artikli su važan marketinški alat za prehrambenu industriju, kaže Aleksandar Černjev, profesor marketinga.

- Kada imate ove ekskluzivne proizvode koji postoje kratki vremenski period, to ljudima daje razlog da dođu u radnju - rekao je ranije Černjev.

Na primer, kupci Starbaksa oduševljeni su začinima od bundeve i prazničnim crvenim šoljama.

Prodaja Mekdonaldsa raste od prolećnog kvartala kada je koronavirus počeo da se širi Sjedinjenim Državama. Prodaja u američkim prodavnicama skočila je za 4,6% u trećem kvartalu u poređenju sa istim periodom prošle godine.

McDonald's inače objavljuje rezultate o ovom kvartalu 9. novembra. Još nije poznato kada će ova novina stići na naše tržište, ali svakako je u planu širenje ponude na ceo svet.

Video: Deset namirnica koje bi trebalo da prestanete da kupujete ako želite da uštedite novac

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bane

    1. novembar 2020 | 14:59

    Da li je moguce da jos neko jede splacine iz Mek donalda ?Naj gora hrana ,bez ukusa ,kao da jedes djon od srarih cipela.

  • Licemerka

    1. novembar 2020 | 17:12

    Mrzim Mek, mrzim Ameriku, ali svratim ponekad u Mek....pssst.😂

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>