• 3
 ≫ 

Kao novogodišnji pokloni poručuju se maske: Danilu iz Čačka cveta biznis, svi bi ovakvu zaštitu

 ≫ 

Pošto je preležao koronu, Danilo je dobio ideju da napravi nešto drugačije, što će inspirisati ljude da budu društveno odgovorni

  • 3
zaštitne maske, čačak, Danilo Paunović

Foto: RINA/privatna arhiva

Epidemija korona virusa na brojne poslovne objekte stavila je katanac, ali i u ovoj novonastaloj situaciji na koju se svi već mesecima prilagođavamo, bilo je i onih koji nisu čekali - već su započeli svoj sopstveni posao. Jedan od njih je Danilo Paunović (28) iz Čačka koji je pokrenuo prodaju personalizovanih zaštitnih maski, na kojima može biti napisano bilo šta što kupac poželi i postigao pun pogodak, jer očigledno da obične hirurške maske našim građanima nisu toliko privlačne, iako su neophodne.

- Bio sam zaražen korona virusom i dane provodio na kućnom lečenju, kada se sve to završilo iako je test pokazao negativan rezultat, nigde nisam izlazio bez maske, jer sam to bez obzira na sve, smatrao svojom obavezom prema drugim ljudima. Upravo tako je začeta ova poslovna ideja jer sam hteo da napravim nešto totalno drugačije i nešto što će inspirisati ljude da budu što više društveno odgovorni. Brend smo nazvali simbolično "Hero maske", jer svi smo mi heroji koji se zbog korona virusa danas bore sa mnogim iskušnjima svake vrste - rekao je Danilo za RINU.

Prilikom otvaranja gorskog aerodroma na Galovićima, prilikom obeležavanja misije Halijard, zaštitne "made in Čačak" maske poneo je čak i američki ambasador Entoni Godfri.

zaštitne maske, čačak, Danilo Paunović

Danilo Paunović (levo), Foto: RINA/privatna arhiva

Izrađene od prirodnih materijala, pružaju adekvatnu zaštitu od virusa, ali sudeći po načinu na koji su oslikane vrlo često one mogu da budu modni detalj, ali i izuzetna marketinška poruka.

- Nekada su se imena firmi viđala na majicama ili kačketima, ali od ove godine očigledno je da ćemo ih čitati i na zaštitnim maskama. Na njima može biti nacrtano baš sve od loga kompanije, preko crtanih junaka, pa do ličnih fotografija. Materijal je lagan i ne smeta pri nošenju, a takođe se i lako diše prilikom nošenja, jer mi je to bio i lični prioritet, jer su mi prethodne maske mnogo smetale i uvek sam tražio prvu priliku da ih skinem, a ovu zaboravim da uopšte nosim - otkriva ovaj mladi Čačanin.

Međutim, ono što je svakako novitet jeste da su mnogi već naručili svoje zaštitne maske kao novogodišnji poklon za svoje prijatelje i poslovne partnere.

- Vremena se definitivno menjaju, pa umesto onih klasičnih poklona poput olovki, upaljača, kalendara sada će se početkom januara razmenjivati zaštitne maske - dodao je Danilo kroz osmeh.

Nema sumnje da ćemo narednih meseci disati sa i pod maskama, tako da Danilova biznis ideja ima velike predispozicije za uspeh.

Video: Maske i na otvorenom, zabranjena veća slavlja, uvode se i redari: Nove mere Kriznog štaba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    1. novembar 2020 | 14:36

    Ja ne ja bi rusko srpsku!!!

  • Jovan

    1. novembar 2020 | 23:52

    Ima li neko možda Instagram stranicu ili slično od ovog čoveka što pravi maske ?

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>