Ugostitelji u Novom Pazaru blokirali saobraćaj zbog ograničenja rada, i tamo važi pravilo do 21h

Okupljeni su na kružnom toku kratko blokirali i saobraćaj, a skup je uz prisustvo policije protekao mirno. Jedini zahtev okupljenih, kako se moglo čuti, odnosio se na ukidanje odluke o ograničenom radnom vremenu

Komentari

 • Pera

  Zatvaraj sveeee....

  0
  0

  Podelite komentar

 • Pavle

  Nikako da razumem kako izaći iz ovog začaranog kruga. Pamtim kad je u Novom Pazaru izbila pobuna protiv vlasti zbog velikog broja zaraženih i umrlih. Taman se stanje smirilo a u Pazaru narodni vašar na ulicama i trgovinama kao da je opasnost prošla. Nije potrajalo a virus se zbog neodgovornog ponašanja ponovo raširio. Sada eto pobuna što je ograničen rad objekata u kojima najčešće dolazi do širenja virusa?! Pa kako onda udovoljiti neodgovornom narodu?

  2
  1

  Podelite komentar

 • NP

  Ako im se ispune zahtevi onda izlazimo mi normalni na ulicu da vidimo ko to nekom dozvoljava da ugrozava zdravlje onih koji vode racun o sebi i drugima i mere postuju.

  6
  1

  Podelite komentar

 • Danka

  Da imamo Državu sa jasnim zakonima koji vaze za sve gradjane ti isti bi bili pohapšeni zbog nepostovanja mera vlade i ugrozavanja tudjeg zdravlja i zivota pa da vidimo kome bi onda palo na pamet da protestvuju.

  8
  2

  Podelite komentar

 • Mika

  Dajte ljudi,ovaj virus sad bukti na sve strane a vi se nesto bunite?Ne znam sta ceka vise krizni stab,zasto ne uvede mere kao na pocetku kad je bila jos manja zaraza?Sta se ceka?Koga se plase?

  6
  5

  Podelite komentar

 • Grof

  Sve možete da zatvorite, i fabrike i škole ..., ali kafane i rijaliti programe nikako. Ako te vaspitno - obrazovne institucije zatvorimo život u Srbiji staje.

  6
  1

  Podelite komentar

Google preporuke