Zašto jaja u prodavnicama više ne moraju da stoje u frižideru?

Briga o bezbednosti hrane počinje već na farmi i jaja moraju biti označena u skladu sa Pravilnikom

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika neko sa planine
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jeca

    10. novembar 2020 | 18:24

    Mleveno meso se čuva na 0-2°C, sveže meso i proizvodi od usitnjenog mesa na 0-4 °C. I to tačno određen broj dana, posle toga konfiskat

  • neko sa planine

    10. novembar 2020 | 17:51

    Pa sta je tu cudno Dok nisu postojali rashladni uredjaji,Ljidi su vekovima drzali jaja napolju tj. sobnoj temperaturi.Sigurno ih nisu odmah jeli

  • zz

    10. novembar 2020 | 16:49

    Ja skuvam 100 komada i stavim u zamrzivac.