• 6

Građanin poslao predsedniku sliku sa problemom u "Beogradu na vodi": Jutros je dobio ovu fotografiju

Građanin je poslao predsedniku fotografiju sa problemom u "Beogradu na vodi", a ujutru ga na telefonu čekalo iznenađenje...

  • 6
Beograd

Slika levo je situacija od sinoć, a desno fotografija koja pokazuje da je kaldrma popravljena/Foto: Čitalac Telegrafa

Da je "Beograd na vodi" jedan od naznačajnih projekata predsednika Srbije Aleksandra Vučića nije nikakva tajna.

Ali kolika je posvećenost ovom projektu dobro ilustruje fotografija koju je predsednik sinoć dobio od građanina koji je obišao novi tržini centar Galerija i šetalište pored Save.

U utorak u 18.40 na broj telefona predsednika Vučića stigla je poruka jednog našeg sugrađanina u kojoj je bila fotografija na kojoj se vidi da je trotoar na raskrsnici bulevara Vudrou Vilsona u "Beogradu na vodi" kod skretanja za Savsku raskopan i pun nepostavljene kaldrme.

Uz fotografiju bila je poruka: "Ima još da se radi... Na prilazu za Galeriji iz novog bulevara".

I nekoliko sati kasnije, odnosno danas u 10.43 na mobilni telefon građanina "kontrolora" koji je našoj redakciji poslao fotografije, stigla je poruka od predsednika Vučića.

Beograd

Foto: Čitalac Telegrafa

U poruci je bila fotografija na kojoj se vidi da je trotoar koji je sinoć bio raskopan potpuno uređen, sa porukom: "Popravljeno".

Inače, ovo nije prvi put da se predsednik bavi radovima u Gradu. U jednom intervjuu je otkrio da jednom u mesec dana izađe noću da se provoza i gleda "gde šta treba da se popravi". 

- Jednom u mesec dana izađem noću da se provozam. Onda pozovem Sinišu Malog sa sobom da mu ukažem koje stvari u gradu moraju da se poprave. Nekada se setim da kažem, nekad ne… - rekao je tom prilikom.

Video: Vučić i Alabar u prvom šopingu: Ovako izgleda najveći tržni centar u regionu

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zubac

    Sve ostalo u raspadnom stanju.

  • Mile

    Zašto neprošeta po Somboru imao bi dosta toga pa vidi a i da poradi

  • Vratiće se rode

    A građanin ima broj telefona predsednika Vučića!!! I ja bih da mu pišem...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke