• 0

Vrtići u Beogradu od januara dobijaju 112 novih medicinskih sestara, najviše u ovim opštinama

"Ovo će biti posao na određeno u svim predškolskim ustanovama na teritoriji Grada Beograda i u trenutnim okolnostima će svakako puno značiti u borbi da održimo normalno funkcionisanje vrtića dok se borimo sa epidemijom korona virusa", rekao je Slavko Gak, ispred Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu

  • 0
vrtić

Foto: Unsplash

- Beogradske predškolske ustanove će u 2021. godini zaposliti dodatnih 112 medicinskih sestara-vaspitača i medicinskih sestara na preventivi - izjavio je gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak.

Saglasnost za angažovanjem dodatnog broja zaposlenih u vrtićima dao je Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu.

- Ovo će biti posao na određeno u svim predškolskim ustanovama na teritoriji Grada Beograda i u trenutnim okolnostima će svakako puno značiti u borbi da održimo normalno funkcionisanje vrtića dok se borimo sa epidemijom korona virusa - rekao je Gak.

Kako je istakao, najveći broj novozaposlenih, po obimu delatnosti ustanova, imaće predškolske ustanove na Novom Beogradu, Paliluli, Zvezdari, Zemunu i Voždovcu.

- Očekujem da ustanove već u januaru prime prve zaposlene, a ustanove same će vršiti selekciju zainteresovanih kandidata - rekao je Gak.

Video: Brnabić: Zamoliću Krizni štab za mišljenje o vrtićima i školama

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>