Kafići, restorani, klubovi, kladionice i tržni centri od utorka rade do 18 časova

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Aca
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Aca

    21. novembar 2020 | 18:13

    Zasto dostava ne radi do 24 cas kome smeta

  • DLZ

    21. novembar 2020 | 18:08

    Dal u grupu prehranbenih pekare i brze hrane spadaju..dosta je ne jasno..kada se zna da su brze hrane uglavnom na otvorenom s mogu da spadnu u prehranu i ugostiteljstvo....malo jasnije objasnjenje..isto vazi za pekare...

  • Jovan

    21. novembar 2020 | 16:33

    Kako ugostiteljski radnik da zaradi sebi platu od 7h do 18h? Hoce li drzava platiti onu razliku?