Prazan burek peku na masti, biljni sirevi sadrže mleko, a bombone goveđi želatin: Pazite ako postite

Nadležni rade na donošenju pravilnika koji bi regulisao korišćenje termina "posno"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Miladinka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Мики

    08. decembar 2020 | 09:10

    Пост за причешће је обично на води тако да нема бојазни да би неко могао да се огреши,треба конзумирати свеже воће и поврће,сада има и зимнице попут џема, мармелада,шарене салате,цвекле,куваног парадајза, пиринча...

  • Elena

    08. decembar 2020 | 09:07

    I sojin sir ima kazeina, izvučenog iz mleka da bi se napravio sir, tako da ni to nije 100% posno.

  • Boba

    08. decembar 2020 | 09:06

    Volela bih da mi neko stručan, ali zaista merodavan, da mi da odgovor, u čemu je greh ako se konzumira hrana u kojoj ima kazina ili želatina životinjskog porekla? Slažem se za prazan burek, pravljen sa svinjskom masti. Ali ako na proizvodu stoji deklaracija o prisustvu mleka u tragovima? Molim novokomponovame vernike da se uzdrže od svojih objašnjenja.