Prazan burek peku na masti, biljni sirevi sadrže mleko, a bombone goveđi želatin: Pazite ako postite
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Мики
Пост за причешће је обично на води тако да нема бојазни да би неко могао да се огреши,треба конзумирати свеже воће и поврће,сада има и зимнице попут џема, мармелада,шарене салате,цвекле,куваног парадајза, пиринча...
Elena
I sojin sir ima kazeina, izvučenog iz mleka da bi se napravio sir, tako da ni to nije 100% posno.
Boba
Volela bih da mi neko stručan, ali zaista merodavan, da mi da odgovor, u čemu je greh ako se konzumira hrana u kojoj ima kazina ili želatina životinjskog porekla? Slažem se za prazan burek, pravljen sa svinjskom masti. Ali ako na proizvodu stoji deklaracija o prisustvu mleka u tragovima? Molim novokomponovame vernike da se uzdrže od svojih objašnjenja.