• 0

Ovako se posluje u doba krize: Pizza Hut nudi praznični paket koji će vas oduševiti

Reč je o kutiji na tri nivoa, u koju staju dve pice, štapići i rolnice sa cimetom

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Ponekad male i jednostavne promene u poslovanju mogu dovesti do velikih rezultata. To zna i čuveni lanac restorana "Pizza Hut", koji je osmislio primamljivu ponudu za kupce.

U susret praznicima i sedenju kod kuće, usled karantinskih mera, ova kompanija zna da "single" kutija za pakovanje pice koja se isporučuje na kućnu adresu - nije dovoljna. Stoga su osmislili neodoljivu novogodišnju ambalažu, triple-decker boxkoja košta 21 dolar i biće dostupna na lokacijama restorana širom sveta.

Ne brinite, nije prazna. U nju staju dve pice srednje veličine, pet štapića i 10 mini-rolnica sa cimetom, iz kompanije "Cinnabon". Mušterije takođe mogu da biraju pice koje žele, od N Cripsy do Original Pan crust pice.

Prošle godine, "Pizza Hut" je zauzela 21% udela na tržištu među velikim lancima picerija, odmah iza firme Domino's sa 27% udela, prema podacima kompanije za hranu i usluge "Technomic".

Ali, kutija na tri nivoa nije njihova jedina inovacija ove godine: popularni lanac je u novembru u svoj jelovnik dodao kobasicu Beyond Meat. Tako je "Pizza Hut" postala prva nacionalna pica-kompanija koja nudi biljne prelive nalik mesnim.

Picerije su, inače, napredovale tokom ove krize, dok se drugi restorani snažno bore da opstanu. Pica je decenijama sinonim za "dostavu hrane", što je presudno u vreme kada se kupci plaše da izlaze i sede u restoranima, ili im je to zabranjeno.

Ipak, i picerije se trenutno nose s određenim izazovima. Iako posao ide dobro, imaju veće troškove vezane za radnu snagu i sastojke. Zato upravo sada i plasiraju nove proizvode, kako bi "pobile" konkurenciju.

Video: Srbi uče svet kako se pravi pica u izolaciji

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>