Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Goks
Имао сам искуство , СИРНИЦА
Vaga
Burek, pravi originalni turski je sa sirom, izvinićete vi Bosanci. Komšinica mi je Turkinja udata za našeg čoveka pa znam provereno, iz prve ruke. Pite prave sa mesom. Burek ili borek sa sirom, najčešće fetom. Niški burek je srpska varjanra i preukusan je. Ono sarajevskih pekara što ima po Beogradu ne mogu ni da prismrde niškom bureku.
Qwer
Zovite ga kako hoćete, samo dajte da ručkamo.