Posle toliko godina na domaćem tržištu, mnogi u Srbiji i dalje ne mogu da priušte "Rio mare"

Tunjevina i pašteta ove kompanije ostaju stvar prestiža, jer su cene proizvoda visoke za prosečno stanovništvo

Komentari

 • Stefan

  Pre je bila jedna vrlo ukusna tunjevina rio mare od žute tune, danas je više nema kod nas. Pa šta sad ako je skupo, u svakoj zemlji su neke namirnice skuplje od drugih. To što je skupo kupite manje komada pa koristite jednu tunu više dana. Npr jedan deo stavite u salatu, drugi stavite na tost i eto imate skupu tunu svaki dan na tanjiru zalogaj po zalogaj. Najvažnije je da osnovne životne namirnice mogu da se nađu jeftino na pijaci, toga kupimo dosta, a ovo malo skuplje doziramo, samo je važno razlikovati cenu od kvaliteta, nije sve što puno košta obavezno kvalitetnije. Meni se rio mare dopada zato što je to jedina tunjevina koja zadrži svoj oblik i boju dok su ostale kao neka ustajala pašteta tako da razmislite malo šta unosite u sebe, akcija ne treba da bude smernica šta da kupujete.

  9
  18

  Podelite komentar

  • Lux

   @Stefan

   Искрено ниси нормалан. Јеси ли некада био у иностранству и тамо погледао цијене Рио Маре туњевине? Примјер у Словенији (која није негдје предалеко) цијена је приступачна чак и за наш џеп. Ја тамо нисам видио да неко купује неку другу врсту туњевине, чак нисам видио ни да ли има друге врсте (а вјероватно да је има). Значи није толико до нас проблем него до њих. Не може бити толика разлика у цијени. Па за једну конзерву туњевине Рио Маре (од које се нећеш пуно најести), можеш купити 2-3 конзерве другог произвођача, или пљескавицу и да ти остане пара... А разлика је у грамажи односно количини хране па рекао бих огромна. Толико о томе.

   1
   0

   Podelite komentar

 • M-78

  Pre par godina u prolazu kroz Italiju nakupujem rio mare proizvode za smesne pare u spar-u. Naravno u Srbiji svi misle da je to ekskluziva, ali nije....

  19
  0

  Podelite komentar

 • Uroš

  Nema tu mnogo mudrosti, tuna komadi u biljnom ulju 170g koštaju 150din a rio mare cc250-300dinara za isti proizvod. Naročito poslednjih godina kada se na našem tržištu pojavili novi kvalitetni a povoljni proizvodi. Mislim na tunu/haringe/skušu u konzervi iz Bugarske (skroz solidni) i na proizvode iz Rusije i bivšeg sssr-a sa baltika, takođe odlični.

  18
  3

  Podelite komentar

 • Febo

  Ja najvise volim domacu ribu,i ne zalim kad je riba u pitanju

  13
  1

  Podelite komentar

Google preporuke