• 0

Zaokružite račun u prodavnici i pomozite prevremeno rođenim bebama

Podršku kampanji “Tako mali da bi u srce stali” pružilo je Ministarstvo zdravlja

  • 0
Tako mali

Foto: Promo

U Srbiji se svake godine rodi 65.000 dece, od kojih je 4.000 prevremeno rođenih beba, a čak njih sedam svakoga dana zahteva intenzivnu negu. U želji da se onima koji dođu na svet obezbede najbolji uslovi za početak života, UNICEF je pokrenuo kampanju “Tako mali da bi u srce stali” za modernizaciju neonatologija u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Zahvaljujući partnerskoj saradnji svim građanima omogućeno je da pruže podršku i uključe se u akciju za male heroje. U svim Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama širom Srbije kupci imaju prliku da zaokruže svoj račun do iznosa koji žele, i na taj način doniraju sredstva za opremanje i modernizaciju neonaloških odeljenja.

Podršku kampanji “Tako mali da bi u srce stali” pružilo je Ministarstvo zdravlja.

- Zahvaljujemo kompaniji Delez Srbija koja je prepoznala značaj ulaganja i podrške za prevremeno rođene bebe koje se hrabro bore da prežive i nastave dalji razvoj. Svakoj prevremeno rođenoj bebi želimo da obezbedimo maksimalne uslove kako bi doživela svoju prvu nedelju, nasmejala se u svom prvom mesecu života, proslavila prvi rođendan i krenula u najdragocenije životno doba – detinjstvo. Kupci trgovinskog lanca Delez Srbija će nam pomoći da se bebama i roditeljima obezbedi dodatna podrška i ne samo tokom boravka u bolnici nego i nakon povratka kući. Tada su im najpotrebniji stručnjaci koji će im pomoći da se beba razvija i napreduje - izjavila je Vesna Savić Đukić, šefica odseka za saradnju sa privatnim sektorom u UNICEF-u Srbija.

Video: Šta ti je blizanačka ljubav! Od prvog dana nerazdvojni

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke