• 0

Na prodaju poslovni prostor na Terazijama: Početna cena 300.000 evra

Javni poziv je otvoren do 21. januara

  • 0
Terazije Hotel Moskva saobraćaj Foto: Tanjug/Nikola Anđić

Agencija za privatizaciju u FBiH objavila je javni poziv za prodaju nekretnine preduzeća Pretis i Unis Pretis iz Vogošće koja se nalazi u Beogradu, na Terazijama.

Kako se pojašnjava u pozivu, privredno društvo Unis Pretis Vogošća je promenilo naziv u Unis Tools Vogošća. - Predmet prodaje je poslovni prostor površine 186,52 m2, na prvom spratu zgrade, na katastarskoj parceli broj 2864, upisanoj u List nepokretnosti broj 1.599, KO Stari Grad - dodaje se u pozivu. Poslovni prostor se prodaje u zatečenom stanju, viđeno-kupljeno.

Kupac će snositi sve troškove u vezi uknjižbe prava svojine na nekretnini koja je predmet ovog javnog poziva, troškove javno-beležničke obrade kupoprodajnog ugovora, platiti porez na promet nepokretnosti i sve druge eventualne poreze, naknade i troškove koji se odnose na ovu nekretninu.

- Početna cena za predmet prodaje utvrđena je po tržišnoj vrednosti nekretnine veštačenjem stalnog sudskog veštaka građevinske struke iz 2012. godine i iznosi 300.000 evra - navodi se.

Kupoprodajna cena ne može biti manja od početne cene. Javni poziv je otvoren do 21. januara 2021. godine i objavljen je na zvaničnoj stranici Agencije za privatizaciju u FBiH.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>