Pica je omiljeno jelo na svetu, ali čak 50% picerija propadne u prvih 5 godina poslovanja. Kako?

Pica kakvu znamo postoji od najkasnije 1700-ih godina, i smatra se da su stanovnici italijanske regije Kampanja prvi pojeli nešto slično današnjoj pici

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika 534
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Damjan

    Kako je pre 17 vekova postojao preliv od paradajza u Napulju kada je on stigao u Evropu mnogo posle otkrića Amerike u 16.veku?

  • 534

    Propadnu oni koji Pizzu ne peku na šamotu i koji umesto paradajz sosa koriste kečap.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke