• 0

Bezos traži da brat njegove devojke plati 1,7 miliona sudskih troškova, a sve zbog jednog selfija

Fotografije su dolile ulje na vatru u trenutku kada se Bezos razvodio od svoje supruge

  • 0
Najuspešniji ljudi na svetu Džef Bezos / Foto: Profimedia/SAUL LOEB/Newscom

Džef Bezos, osnivač Amazona, pobedio je na sudu nakon što ga je za klevetu tužio brat njegove devojke Loren Sančez. Bezos sada traži da Sančez lati troškove suda u iznosu od 1,7 milina dolara. 

I dok Bezosovi advokati tvrde da je ovaj iznos više nefo opravdan, Sančezov branilac tvrdi da je preuveličan, čak i groteskan.

Majkl Sančez tužio je osnivača Amazona za klevetu, aludiraju da su on i njegov bezbednosni tim lagali o tome kako je on početkom 2019. godine novinarima dao privatne fotografije milijardera u kompromitujućoj pozi. Naime, u pitanju je selfi na kome se Bezos nalazi bez odeće.

Sančez tvrdi, između ostalog, kako je Bezosov savetnik Gavin de Beker naveo FBI da izvrši pretres u njegovoj kući, što ga je koštalo poslovnih prilika i posvađalo sa porodicom.

Zbog svega toga, ovaj holivudski mendžer, tražio je od Bezosa i De Bekera "neodređenu odštetu u iznosu koji je primeran kazni i takav da se od optuženih napravi primer".

Jeff Bezos, Džef Bezos, Lauren Sanchez, loren sančez Bezos i njegova devojka, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Fotografije su, inače, dolile ulje na vatru u trenutku kada se Bezos razvodio od svoje supruge, spisateljice i aktivistkinje Mekenzi Bezos, kako bi nastavio vanbračnu vezu sa ljubavnicom Loren Sančez koja je u tom trenu, baš kao i on, bila udata.

Kako je Sančez naveo, ovom paru je psihijatar u Novom Meksiku savetovao da svoju aferu drže tajnom, ali da su oni iskoristili njega, Majkla, kako bi je obelodanili.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>