• 0
 ≫ 

Inovativni servis PKS privukao 170 privrednika iz 120 kompanija: Ulazak bez PCR-a, olakšana prijava

 ≫ 

Jedina obaveza privrednika je da, po dolasku u Srbiju, u naredna 24 sata urade brzi antigenski test i da rezultate pošalju na mejl inocovid19@pks.rs

  • 0
Brzi test koronavirus Foto: Tanjug/AP

Za manje od nedelju dana primene, više od 170 privrednika iz 120 kompanija iz Srbije i sveta prijavilo se da u Srbiju uđe bez PCR testa, preko servisa inocovid.pks.rs Privredne komore Srbije.

Ovaj servis PKS omogućio je privrednicima da po olakšanoj proceduri uđu u Srbiju, uz prethodno popunjen online upitnik na adresi inocovid.pks.rs.

Jedina obaveza privrednika je da, po dolasku u Srbiju, u naredna 24 sata urade brzi antigenski test i da rezultate pošalju na mejl inocovid19@pks.rs. Spisak referentnih laboratorija za brze antigenske testove nalazi se na adresi inocovid.pks.rs.

Takođe, na inicijativu PKS, ranije je odlučeno da svi građani Severne Makedonije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, mogu u Srbiju bez ikakvih restrikcija.

Video: Čadež: Očuvana ekonomska baza, zadržan nivo investicija

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>