I on je dao stan podstanaru iz pakla: "Majka mu nije umrla, traži ga policija, a stan mi je uništen"

"Kada sam za vikend pokušao da uđem u prostor, imao sam šta da vidim", jada se stanodavac

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Una
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Gogi D

    04. februar 2021 | 15:37

    Dve kirije unapred,,, ja sam dao..zakon Nejde drugačije.. Štutgart

  • Wlada novi sad

    04. februar 2021 | 15:28

    Izdam lokal i dva stana ..potstanaru..pa kupice pa platice..10 godina me vukao i razvlacio malo da pa malo nema ..na kraju kaze odustaje i trazi pare nazad..zavrsimo na sudu i ..dobri sudija..kaze nije ti nista duzan sto je koristio nekretnine a ti si mu duzan da vratis pare sa kamatom..nije platio struju ni vodu tri godine....dobri sudija ..kog su inace najurili iz malog mesta u novi sad ne prizna ni moj ugovor overen 1997 u opstini da je imanje moje sa zenom pola pola neprizna ni trideset godina braka gde po zakonu imam prava na pola pola ALI tom lopovu i prevarantu prizna sve na mojoj nekretnini..prodadose mi imanje za 170.eur/ m2 u centru petrovaradina...eeej srbijo..bedo i tugo..sudija koji ovako sudi je sramota za drzavu ali za ove....PREVARANTE...je dobar

  • Olosi

    04. februar 2021 | 13:41

    Kad ste vi bili sirotinja, bez stana, podobijali ste stanove za dzabe, otkupili ih za tepsiju ribe, a sada ih rentirate i derete one, ciji su roditelji, ili dedovi i babe, uplacivali u stambene fondove, koje su punili svi, a stanove dobili samo neki, ne strucnjaci, vec privilegovani i podobni. Tada ste izigravali sirotinju, neretko se i fiktivno razvodili, da bi svako od supruznika dobio stan, a sada kada imate visak stambenog prostora dobijenog zahvaljujuci solidarnosti, red je da se i vi malo solidarisete sa onima koji su stambeno neobezbedjeni. Ne treba vama stanove koje rentirate demolirati, vec oduzeti i podeliti onima koji su postali robovi stranih banaka da bi dosli do krova nad glavom, jer su se njihovim roditeljima decenijama odbijala od plate sredstva za tudje stanove, a svoju decu su ostavili neobezbedjenu.