I on je dao stan podstanaru iz pakla: "Majka mu nije umrla, traži ga policija, a stan mi je uništen"

"Kada sam za vikend pokušao da uđem u prostor, imao sam šta da vidim", jada se stanodavac

Komentari

 • Gogi D

  Dve kirije unapred,,, ja sam dao..zakon Nejde drugačije.. Štutgart

  3
  0

  Podelite komentar

 • Wlada novi sad

  Izdam lokal i dva stana ..potstanaru..pa kupice pa platice..10 godina me vukao i razvlacio malo da pa malo nema ..na kraju kaze odustaje i trazi pare nazad..zavrsimo na sudu i ..dobri sudija..kaze nije ti nista duzan sto je koristio nekretnine a ti si mu duzan da vratis pare sa kamatom..nije platio struju ni vodu tri godine....dobri sudija ..kog su inace najurili iz malog mesta u novi sad ne prizna ni moj ugovor overen 1997 u opstini da je imanje moje sa zenom pola pola neprizna ni trideset godina braka gde po zakonu imam prava na pola pola ALI tom lopovu i prevarantu prizna sve na mojoj nekretnini..prodadose mi imanje za 170.eur/ m2 u centru petrovaradina...eeej srbijo..bedo i tugo..sudija koji ovako sudi je sramota za drzavu ali za ove....PREVARANTE...je dobar

  5
  0

  Podelite komentar

 • Olosi

  Kad ste vi bili sirotinja, bez stana, podobijali ste stanove za dzabe, otkupili ih za tepsiju ribe, a sada ih rentirate i derete one, ciji su roditelji, ili dedovi i babe, uplacivali u stambene fondove, koje su punili svi, a stanove dobili samo neki, ne strucnjaci, vec privilegovani i podobni. Tada ste izigravali sirotinju, neretko se i fiktivno razvodili, da bi svako od supruznika dobio stan, a sada kada imate visak stambenog prostora dobijenog zahvaljujuci solidarnosti, red je da se i vi malo solidarisete sa onima koji su stambeno neobezbedjeni. Ne treba vama stanove koje rentirate demolirati, vec oduzeti i podeliti onima koji su postali robovi stranih banaka da bi dosli do krova nad glavom, jer su se njihovim roditeljima decenijama odbijala od plate sredstva za tudje stanove, a svoju decu su ostavili neobezbedjenu.

  2
  15

  Podelite komentar

  • @Ološu

   @Olosi

   Ne generalizuj. Radio sam u CH 25 god, uložio sve pare u Srbiju, deo u nekretnine za izdavanje. Ovde ti se sa podstanarima dese nezamislive stvari, koje je nemoguće doživeti u Evropi, a da te sudstvo ne zaštiti. Imam uvek ugovor, plaćam porez, ali uvek problemi i ogroman minus.

   3
   1

   Podelite komentar

  • Au!

   @Olosi

   Da nije minusa, ne bih znao kolliko je trtoša po stanoviima dobijenim za dzabe. Sve to treba sravniti sa zemljom!

   2
   0

   Podelite komentar

 • Una

  E vi stanodavci vrlo retko primate porodice sa decom jer Boze moj deca ce vam upropastiti stanove, pa vi primajte samce kriminalce.

  6
  13

  Podelite komentar

  • Miki

   @Una

   Una, u mom stanu je majka sa detetom (podstanari) pisala po zidovima, ugaonoj garnituri, regalima. Treba li još da nabrajam?

   3
   0

   Podelite komentar

 • Bg

  Sve se to dešava i u Srbiji. Prijavim podstanara, plaćam POREZ, kuka i moli zbog korone da ga sačekam za dve kirije, infostan, struju. Ja budem čovek. Odem prošle nedelje da popričamo, stan PRAZAN, PRAZAN. Ostali su samo elementi u kupatilu, i novu kuhinju (po meri) je čak odneo. Komšije nisu ništa primetile, jer se i susedni stan na spratu izdaje. Kome god sam prijavio nijdd nadležan, samo su nadležni za porez. Da ga tužim? Nema adresu, možda je već u inostranstvu...

  29
  0

  Podelite komentar

  • Ana

   @Bg

   Isto to su mi uradili podstanari. Izdala sam kuću porodici sa decom, imala razumevanja za kašnjenje kada je kirija u pitanju. Počelo je sa bahatošću, da ne plate po 2 meseca. Bila sam u policiji. Oni su rekli da nemam pravo da ih "izbacim", da moram rok da im dam da se snađu.. Kada sam im dala rok, uselili su se pre isteka roka, neprimetno izašli, ostavili haos. Sredovečni ljudi sa dvoje dece 12. i 19.godina.Bilo je to 2006., sada kada pogledam unazad.. Užas. Ostavili su dug za račune, struju, gas.. Digla sam kredit verujte mi da bih isplatila račune. Zaista ima svakakvih ljudi.

   13
   0

   Podelite komentar

  • Ns ex

   @Bg

   Kuhinjske elemente odneo nemačku 😄😃🤣😂

   1
   1

   Podelite komentar

 • Miki

  Zlatni pravilo. Uzmeš ti meseca unapred. Kad zakadsi drugi mesec izbaciš ga napolje. U stan staviš samo studiju koji ti je žao da baciš.

  19
  5

  Podelite komentar

  • Čubura

   @Miki

   Niko nema da ti plati tri kirije unapred. Niko. A izdajem nov stan, nove stvari na Čuburi.

   13
   1

   Podelite komentar

  • Shampita

   @Miki

   Izdaješ raspadnut stan sa namestajem iz Titovog vremena, u takvom stanu može živeti samo teska beda i ti mislis da si toliko pametan kad verujes da ce imati da ti plate 3 meseca unapred.

   6
   14

   Podelite komentar

 • skakamoto

  Da je Alen, odmah po saznanju da se njegov podstanar bavi kriminalom i da ga trazi policija, otisao u istu, nista od svega toga se ne bi desilo.

  16
  8

  Podelite komentar

 • Kasna jesen

  Ime prezime i nadimak

  12
  0

  Podelite komentar

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke