• 7

Srbi su kupili milion litara goriva na neobičan način: Ne morate ni da izađete iz kola

Jednostavno i bez odlaska na kasu

  • 7
nis gazprom

Foto: NIS

Uvođenje inovacija u poslovanje predstavlja pravi izazov, posebno u situacijama kada se rezultat uspeha meri zadovoljstvom potrošača. Drive.Go mobilna aplikacija za plaćanje goriva, koju je kompanija NIS uvela u svoju maloprodajnu mrežu prošle godine, naišla je na ogroman uspeh. To najbolje pokazuje podatak da je od početka korišćenja pomenute aplikacije na ovaj način do sada plaćeno više od milion litara kupljenog goriva.

Pored toga što predstavlja brz i siguran način plaćanja goriva, Drive.Go mobilna aplikacija je vrlo jednostavna za upotrebu. Sve što je potrebno jeste da Drive.Go preuzmete sa Google Play, Apple Store-a ili Huawei App Gallery-je i prilikom registracije unesete bankovnu karticu kojom će se obavljati plaćanje. Kada se nađete na nekoj od NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica širom Srbije, neophodno je da pokrenete aplikaciju i iz svog automobila skenirate QR kod koji se nalazi na točionom mestu. Nakon što natočite gorivo klikom na dugme "Plati" na aplikaciji, Vaša kupovina je završena. Jednostavno i bez odlaska na kasu!

Pored toga, registracijom "Sa nama na putu" kartice lojalnosti u Drive.Go aplikaciji sakupljate bonus poene prilikom svake kupovine goriva na maloprodajnoj mreži NIS-a. Takođe, ukoliko prilikom plaćanja putem Drive.Go mobilne aplikacije koristite Visa karticu, do kraja februara ostvarujete popust od 3 dinara po litru, bez obzira na količinu kupljenih derivata.

Više informacija o načinu korišćenja Drive.Go mobilne  aplikacije, kao i spisak benzinskih stanica na kojima je ova usluga omogućena, dostupno je na potrošačkim sajtovima NIS-a, https://www.nispetrol.rs/sr/drive-go i https://www.gazprom-petrol.rs/drive-go, kao i besplatnim pozivom na telefon kol centra kompanije: 08 0000 8888.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    Kod nas narod,kad bi mogao i na pišanje da ide kolima.

  • Raša

    SNNP ne može da se poveže iako je kreditna. Nekako nije logično, obe su proizvod iste kompanije, a nisu kompatibilne.

  • Super

    Kasnite dosta godina, bolje ikad nego nikad.😀

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke