• 7

Na prodaju privatno ostrvo na Bahamima: Postanite vlasnik plaže sa tirkiznom vodom i velelepne vile

Ostrvo je opskrbljeno generatorima za struju i sistemom koji filtrira vodu

  • 7
Bahami, plaza

Foto: Shutterstock

Privatno tropsko ostrvo i kuća na Bahamima, sa 8 hektara zemlje, pet hekata priobalja sa dve uređene plaže, plus sa velikim spiskom poznatih koji su na njemu boravili do sada, stavljeno je na prodaju za 35 miliona dolara.

Imanje je nazvano "Ostrvo anđela" i nalazi se u kristalno čistoj vodi, a na njemu ponosno stoji kuća od 600 kvadrata, samo nekoliko koraka od obale, divlje vegetacije i palmi.

Ostrvo je uredio par koji se bavi kantri muzikom, Fejt Hil i Tim Mekgrov, ali nije sigurno da su oni i dalje vlasnici. Oni su davno govorili o tome kako su ostrvo kupili još 2003. godine i kako su ga devet godina sređivali kako bi na njemu moglo da se živi.

Kažu da su u čitav projekat ušli pomalo naivno, misleći da je posao jednak gradnji kuće, a onda su shvatili da moraju da sagrade sve, pravi mali grad sa vodom, strujom i svim neophodnim stvarima koje na ostrvu nisu potojale pre njih.

Glavna kuća ima veliku dnevnu sobu koja se nastavlja na trpezariju, na salon i na deo rezervisan za muziku. Zidovi soba su od stakla i okrenuti ka velikoj terasi sa bazenom i vrtovima. Tu je još nekoliko soba, glavna spavaća i nekoliko gostinskih, kuhinja i prelepo drvorište sa palmama, sređenim travnjacima i uređenim vrtovima.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tim McGraw (@thetimmcgraw)

 

Ostrvo je opskrbljeno generatorima za struju i sistemom koji filtrira vodu. Ostrvo se nalazi na 60 minuta vožnje morskim avionom od glavnog grada Bahama. Na imanju se nalaze još dve kuće, kao i tri objekta za osoblje.

Video: Dirljiv prizori na grobovima kućnih ljubimaca: Nakon što uginu rađa se novi život

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    17. februar 2021 | 17:00

    Ево, само да примим пензију и оно повећање од 100 еврића и острво је моје!

  • Dragan

    17. februar 2021 | 19:17

    Jel to zadnja cjena. Kad dobijem 60 evra pomoc od drzave. Pa cu ga kupiti. Bez brige imate kupca

  • Sirotinja

    17. februar 2021 | 16:46

    Ima li neko 50e na zajam, toliko mi fali da kupim ovo ostrvce

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>