• 0

Više od 800 privrednika iskoristilo pogodnosti "free covid" zone: Tako štede i vreme i novac

Ističu da je ova usluga PKS jedan od načina da se u vreme krize, uz uvažavanje mera, privredi olakša poslovanje i ubrzaju se neophodne procedure

  • 0
businessman, biznismen

Foto: Freepik.com

Prošlo je nešto više od mesec dana okako je pokrenut servis Privredne komore Srbije inocovid.pks.rs, a 830 privrednika iz skoro 550 kompanija iz Srbije i sveta iskoristilo je pogodnosti da uđu u našu zemlju bez PCR testa.

Treba da urade brzi antigenski test u nekoj od srpskih referentnih laboratorija i po dobijanju rezultata mogu da nastave planirane poslovne aktivnosti.

Uz najavu Komori i popunjen onlajn upitnik, po olakšanoj proceduri privrednici mogu da uđu u Srbiju, i u roku od 24 sata - pribave i dostave negativan brzi antigenski test na prisustvo virusa SARS-Cov-2. Potrebno je samo da rezultat testa pošalju na mejl inocovid19@pks.rs.

Privrednici ističu da je ova usluga jedan od načina da se u vreme pandemije i globalne zdravstvene krize, uz uvažavanje epidemioloških mera, privredi olakša poslovanje i ubrzaju se neophodne procedure i formalnosti.

Biznismeni iz celog sveta, predstavnici kompanija koje posluju u Srbiji, kao i oni privrednici koji dolaze zbog budućih poslovnih aranžmana, uz podršku PKS i servis inocovid.pks.rs mogu da završe poslove uz manje troškova i uštedu vremena.

Video: Mali: Ako firme žele pomoć imaju jedan uslov, da ne otpuste 10 odsto radnika

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke