• 6

"Planule" stolice na kojima su sedeli Megan i Hari kod Opre: Kompanija u šoku, ne mogu da isporuče

Bašta u centru Oprinog intervjua sa Megan i Hari

  • 6
Meghan Markle Megan Markl, Prince Harry Princ Hari

Foto: Tanjug/AP

 

Christopher Knight, glumac koji je tumačio srednjeg brata u televizijskoj seriji "The Brady Bunch", objavio je da pletene i bagremove stolice koje služe za baštu, a koje prodaje njegova kompanija za nameštaj, nisu više dostupne za prodaju na sajtovima kao što su Overstoc i Amazon.

Nameštaj kompanije Christopher Knight Brands rasprodat je nakon što je bio istaknut tokom intervjua Opre Vinfri sa Megan i Harijem.

- U Oprinom senzacionalnom intervjuu sa princom Harijem i vojvotkinjom Megan, pomislili biste da nameštaj uopšte nije primećen... čak ni ja to nisam mislio - napisao je Najt je napisao na Fejsbuku.

- Počastvovan sam što su baštenske stolice iz moje kolekcije postale sedište najfascinantnijih poznatih sedišta u novijoj istoriji. Čini se da su Megan i princ Hari gurnuli brend na način koji niko nije očekivao - naveo je.

Komplet, koji košta 554 dolara, korišćen je tokom intervjua gde je par otkrio šokantne navode o rasizmu u palati i razlogu zašto su se povukli. Intervju je privukao veliku publiku sa oko 17,1 miliona gledalaca u nedelju uveče u SAD i 11 miliona u Velikoj Britaniji narednog dana.

Iako se proizvodi brenda često pojavljuju u filmovima, rijaliti TV emisijama i segmentima intervjua, portparol je rekao da kompanija nije bila svesna nove popularnosti odmah.

Meghan Markle, Megan Markl

Foto: Tanjug/AP

Za razliku od svih prethodnih, ovaj put nameštaj je prerastao odeću i postao deo priče - rekao je portparol kompanije. "Čini se da sve što kraljevski par kaže,  urade ili dodirnu privuče interes. Odgovor na društvenim mrežama bio je izuzetan, ali i dalje smo iznenađeni tolikim interesovanjem".

Komplet stolica deo je kolekcije koja je prvi put predstavljena ove sezone. „Iako se već dobro prodavao i sticao veliku potražnju, pažnja koju je ovaj poznati intervju doneo proizvodu ubrzala je prodaju iznad onoga što je iko mogao da očekuje“, rekao je portparol.

Knight je 1988. godine napravio pauzu od glume da bi nastavio poslovnu karijeru. Postao je preduzetnik, pokrenuvši kompaniju za 3D grafiku, a kasnije je lansirao svoj brend nameštaja 2012. godine. Šest godina kasnije, predstavio je kolekciju proizvoda, uključujući posteljinu, stolove i posuđe od stakla.

U 2019. godini, Knight se vratio na mali ekran.

Ovo nije prvi put poslednjih meseci da je neki proizvod dospeo u centar pažnje tokom neke emisije.  Svi već znamo kako su prošle rukavice koje je nosio senator Barni. 

Video: Arči je danas napunio godinu dana, a kao poklon mu Megan čita priču

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>