• 0

Prvi put u istoriji FON-a: "Juče smo na našem fakultetu svi pobedili..."

"Nezavisna grupa mlađih nastavnika je organizovala događaj (otvoreni panel za sve zaposlene), na kome su kandidati za mesto dekana na našem fakultetu odgovarali na pitanja koja su se odnosila na rad fakulteta u sledeće tri godine", istakao je profesor Vlajić na LinkedIn mreži

  • 0
Fakultet Organizacionih Nauka, FON, znanjem protiv Marfija FON / Foto: Wikimedia/Vladimir Alic

Fakultet organizacionih nauka (FON) u Beogradu osnovan je 6. maja 1971. godine, a nalazi se u Ulici Jove Ilića. Jedan je od najrenomiranijih fakulteta u zemlji, a prema pisanju jednog od profesora, Siniše Vlajića, ovih dana se na FON-u piše nova istorija.

"Juče smo na našem fakultetu svi pobedili.

Koliko znam, prvi put u istoriji fakulteta, nezavisna grupa mlađih nastavnika je organizovala događaj (otvoreni panel za sve zaposlene), na kome su kandidati za mesto dekana na našem fakultetu, odgovarali na pitanja koja su se odnosila na rad fakulteta u sledeće tri godine.

Sva tri kandidata su na nadahnut način govorili o tome kako vide budućnost našeg fakulteta i šta su glavni ciljevi i pravci kretanja fakulteta, ako oni i njihovi timovi budu izabrani.

Neko će u četvrtak biti izabran i tada će se desiti mnogo različitih osećanja, posebno kod članova timova koji učestvuju u izborima. Ljudi zapamtite, niko ne treba da se oseća posle toga dana tužno, jer će oni koji budu izabrani (ubeđen sam u to), dati najbolje od sebe za naš FON.

U svakom od timova se nalaze osobe (ovde sam malo i subjektivan) koje su vredne, poštene, odgovorne, koje vole naš fakultet i na koje smo ponosni što sa njima delimo prostor, vreme, životni i radni vek.

Ovo pišem, da bih za desetak godina, kada budem ulazio u poslednjih par godina pre penzije (ako Bog da zdravlja i sreće), mogao da se prisetim kako smo stvarali istoriju na FON-u", napisao je Vlajić na mreži LinkedIn.

Podsećamo, studenti upravog ovog fakulteti pobedili su na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja "Global Circular Challenge 2021", u oblasti cirkularne ekonomije u tekstilnoj industriji.

Video: Kako da budete produktivnji na poslu: Robot Buddy zna sve odgovore

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>