• 13

Kafići u Čačku ipak ostaju zatvoreni: Neće biti više protesta, pronađeno alternativno rešenje

Do ponedeljka neće biti organizovani novi protesti

  • 13
Čačak, protest

Foto: RINA

Čačanski ugostitelji najavili su otvaranje svojih lokala u podne kakao bi i na taj način izrazili svoje nezadovoljstvo zbog novih epidimijskih mera. Međutim, do toga nije došlo, a nakon protesta u ispred zgrade Gradske uprave četvoročlanu delegaciju primio je gradonačelnik Čačka, Milun Todorović.

- Dobili smo obećanje da će predstavnici lokalne vlasti predati zahtev da odluka o zatvaranju ugostiteljskih objekata bude na lokalnom nivou, a shodno epidemiološkoj situaciji u Čačku, koja nije toliko alarmnatna kao u nekim drugim gradovima. Pritom nema kršenja mera od strane ugostitelja, poštuje se ograničenje broja gostiju  i nose se maske - rekao je za RINU  jedan od predstavnika kafedzija koji je razgovarao sa Todorovićem.

Objekti će ostati zatvoreni do ponedeljka kada se očekuju nove infomracije od predstavnika loklane vlasti.  Do tada neće biti organizovani novi protesti.

- Samo želimo da radimo uz poštovanje svih zakonskih mera, a ne bežimo ni od inspekcijskog nadzora - rekli su ugostitelji.

Video: Protest u centru Čačka zbog novih epidemijskih mera, na licu mesta i policija

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    Sada će Milun Todorović to da vam reši? Hoće hahahaha.....

  • Vuk

    Sve pustiti da radi pošto Zlatibor i Kopaonik radi punim kapacitetom. Priča kamiondžija, dolazi iz Užica, SVE RADI NA SKIJALŠTIMA, testorani, kafane, kafići, svi gosti bez maski.

  • Тодорић

    Ово као аукција,лицитирамо...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke