≫ 

Kako se snalaze ugostitelji, a kako mušterije? Porudžbine ispred lokala, klupe kao zamena za kafiće

 ≫ 

Jedna od najteže pogođenih grana tokom pandemije je upravo ugostiteljstvo, ali su neki beogradski lokali našli način da (za)rade uprkos uvođenju mera

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • šumar

    21. mart 2021 | 16:49

    aman ljudi gde mi živimo...ja da platim četri kafe... za poneti... 1000 din... a radim za dnevnicu od 3800 din.. pa taj ugostitelj sa takvom cenom kafe i treba da kuka i plače što neradi...

  • R9

    21. mart 2021 | 14:38

    Ja sam ugostitelj. Vodim jedan koktel bar i narvno, obzirom da ljudi inace kod nas ne dolaze na kafu, nemaju ni obicaj da je poruce za poneti. Probali smo sa dostavom jos pre godinu dana, ali recimo da nema smisla spremati koktele za poneti... Naglasio bih i da, obzirom da kod nas ljudi dolaze iskljucivo uvece na pice i da zbog toga radimo od 4 popodne, prosle godine nismo radili 4 ipo meseca zbog mera, a evo sad opet ne radimo... Na zalost, drzava nema razumevanja za specificne slucajeve vec sve gleda povrsno. Barovi i nocni klubovi i kafeterije jesu isto ugostiteljske radnje, ali sta mislite kome je lakse u svemu ovome? Toliko...

  • Petar

    21. mart 2021 | 11:36

    U Loznici u svakom kafiću možete da popijete kafu, piće... Vlasnici po ceo dan stoje ispred lokala i puštaju one koje poznaje... Tako da, nemojmo se zavaravati