• 6

Konačno dozvoljena šalterska prodaja, uslišena molba ugostitelja

Iako su se pojedini dovijali ranije, šalterska prodaja je sada zvanično dozvoljena

  • 6
Kafić Zvuci Srca, Humanitarna organizacija

Foto: Nikola Tomić

Od jutros od 06.00 sati ostaju zatvoreni ugostiteljski objekti - kafići, restorani, noćni klubovi i barovi, kao i tržni centri.

Svi objekti prodaje hrane i ustanove kulture - bioskopi, pozorišta, galerije i biblioteke, mogu da rade do 21 čas, svi ostali objekti do 20 časova, uz poštovanje određenih uslova.

Međutim, konačno je uslišena molba mnogih ugostiteljskih objekata da se dozvoli šalterska prodaje hrane i pića. Ona će biti dozvoljena sada 24 dnevno. Hotelski restorani i kafei mogu do 21 sat usluživati samo i isključivo goste hotela sa prijavljenim boravkom.

Podsetimo, vlasnici kafića su apelovali prethodnih nedelja da se barem dozvole šalteri.

Vlada Srbije ističe da će od danas ujutru biti pojačan inspekcijski nadzor poštovanja upravo ove mere - poštovanja dozvoljenog prostora po osobi unutar objekta, kao i postojanja kovid redara u datom objektu.

U saopštenju se ističe da Vlada i ovim putem još jednom poziva na poštovanje svih epidemioloških mera i apeluje na ličnu odgovornost svih građana.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cimi

    A u prevozu nema zaraze. Stojimo na jednoj nozi. Ne malom broju maska ispod nosa ili brade.

  • Svetlana

    Samo nek rade kladionice tamo nema korone

  • M-78

    Ugostiteljstvo i turizam srljaju u propast....tek nam idu crni dani....

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke