Jedna od 20 osoba napusti restoran bez plaćanja - mrzi ih da čekaju: A vi?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Srkimaja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • TOLE

    25. mart 2021 | 11:43

    Uvek platim, ako nema konobara, sam idem do sanka i kase da platim i uvek ostavim baksis.

  • Srkimaja

    25. mart 2021 | 11:33

    Pa kada kupujes garderobu i cekas na kasi stojis ,sto ti ne padne na pamet da izadjes sa srvarima neces da cekas, u restoranu sedis i cekas a mozes i ustati i otici do kase i platiti sto ja cesto uradim ako je konobar zaboravio a desava se svi smo ljudi ,bezobrazluk ljudi nema granicu, to sto niste platili konobar placa iz svog dzepa,a mozda kuci ima malu decu sam on radi itd... razmisljajte malobi o drugima ne samo o sebi.....

  • Petar

    24. mart 2021 | 23:32

    Tako je to kada vlasnici lokala misle da jedan konobar može da drži celu kafanu da bi uštedeli na radnoj snazi a uz to je ponegde konobar i šanker i čistačica u isto vreme.