• 17

Predsednik Privredne komore Kosova odbio poziv za vakcinaciju u Beogradu: "Nismo zainteresovani"

"Znamo da su druge komore prihvatile", naveo je Rukiqi

 • 17
Predsednik Privredne komore Kosova Berat Rukići Berat Rukiqi

Foto: Facebook/Berat Rukiqi

Privredna komora Kosova nije zainteresovana za vakcinaciju privrednika zemlje u Beogradu (KCC). Ovo je odgovor KCC-a koji se obratio Privrednoj komori Srbije koja je rekla da je obezbedila 10.000 vakcina za privrednike i zaposlene iz regiona, prenosi shqip.press.

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež rekao je danas da će se tokom vikenda u Beogradu vakcinisati privrednici i njihovi zaposleni iz BiH, Crne Gore, Severne Makedonije, Albanije i tzv. Kosova koji žele da se zaštite od koronavirusa.

- Mi smo regija, naše ekonomije su usko povezane i samo zajedno možemo prevladati ovu katastrofu - rekao je Čadež, koji je i predsednik odbora ekonomskog investicionog foruma zapadnog Balkana.

Čadež je rekao je da je procedura za imunizaciju privrednika iz regiona jednostavna:

- Potrebno je samo da kompanije iz regiona kontaktiraju svoje privredne komore, koje će organizovati vakcinaciju u Beogradu u koordinaciji sa OES - naveo je.

Šef KCC-a Berat Rukiqi je odgovorio na poziv da nisu zainteresirani za vakcinacije članstva ove institucije.

- Rekli smo da nismo zainteresovani i kao takvi smo to odbili. Znamo da su druge komore prihvatile - rekao je Rukiqi.

Inače, očekuje se da će predstojeći vikend da se odazove pozivu oko 500 ljudi iz regiona.

Video: Čadež: Obezbedili smo 10.000 vakcina i za privrednike iz regiona

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Da

  Ako , tako i treba lepo vam je odgovorio , Dokle bre vise da im podilazite i titrate , To je sramota na sta je Srbija spala i na tolika ponizenja od svakojakih vucibatina , Sram vas bilo !

 • vm

  Tako i treba

 • Milan

  Tako je! Svaku vakcinu treba da odbiju i da sw dole niko od njihovih ne vakcinise! A mi treba namerno da ih zvanicno pozivamo! A oni namerno da odbijaju vakcinu i nek se bore s koronom! Razmisljajte malo strateski,i videcete da nama ovo odgovara!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke