Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Stan
Svasta su ti seljaci muckali sa tim kajmakom i sa tom njihovom rakijom a u ostalim takodje i prskali voce i povrce sa teskim pesticidima i tako prodavali narodu na pijacama A kod njih je postojalo pravilo kako su odvajali " ovo je za kucu a ovo je za prodaju " pa neka se tudja celjada truju a ne njihova . A kokos kupis na pijaci i doneses kuci i ona u medjuvremenu i ne stignes kuci vec lipse . Svinja bolesna samo sto ne lipse oni zakolju i od kuce do kuce sa spiskom ko ce da kupi meso kilo ili dva. Svasta je tu bilo da ne navodim dalje .
Bhm
E slovenci analizorali kajmak!?Ajde jos i rakiju,ajvar,sarmu,pitije,čvarke itd itd...baš ste kompetentni...
Goran
Stave pola kajmak a pola margarin.