• 1

Grad Beograd ponudio 20 miliona dinara za razvoj preduzetništva

Prijave za bespovratna sredstva mogu biti podnete do 23. aprila

  • 1
Slavija, Beograd, panorama

Foto: Shutterstock

Grad Beograd ponudio je ukupno 20 miliona dinara, preko javnog konkursa, za podršku razvoju preduzetništva, objavila je Gradska uprava.

Novčana podrška dodeljuje se bespovratno u maksimalnom iznosu do milion dinara za kupovinu jednog ili više osnovnih sredstava - mašina i opreme. Cilj podrške je poboljšanje kvaliteta postojećeg ili uvođenje novog proizvoda, odnosno usluge.

Svi zainteresovani prijave za bespovratna sredstva mogu podneti do 23. aprila tekuće godine. Inače, ovih dana intenzivno se priča o razvoju naše prestonice, ali i tome kako će ona izgledati kroz dve decenije.

Razvoj grada nije samo matematika; ne postoje univerzalno praktična, naučna rešenja koja mogu da zadovolje potrebe građana. Ono što se svakako ističe kao prioritetno, u razvoju svakog grada, jesu sledeći faktori: stanovanje, životna sredina, društveni život, saobraćaj, ekonomija i infrastruktura, obrazovanje.

Video: Građani iz susednih zemalja masovno došli na vakcinaciju u Beograd: Redovi ispred Belexpo centra

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aha

    Bilo bi bolje da dobiju sredstva a da ne urade ništa, na to su navikli godinama unazad.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke