• 21

Građani Batajnice su na ovo čekali čitavu deceniju. Vučić se našalio: Ne čudi što pada sneg

Petlja je jedan od značajnijih projekata na teritoriji Beograda

  • 21

- Petlja Batajnica je značajna za njene stanovnike. U ovoj opštini ih ima mnogo - rekao je predsednik Aleksandar Vučić prilikom obilaska radova.

Kako je naveo, njome stanovnici tog naselja dobijaju direktan izlaz na autoput E-75 i vezu sa starim novosadskim putem, da je to veliki dan za Batajnicu i da će ta petlja ne samo smanjiti saobraćajne gužve već i privući nove invstitore.

Vučić je naglasio da je taj projekat bio ugovore za 9,6 miliona evra, a da završen za 8,8 miliona evra, što je prvi put da je neki investrukturni projekat završen za manje novca, pre roka, ali sa svim dozvolama.

- Nije čudo što je u aprilu pao sneg, nikad za menje para i pre roka nismo završili, a da imaju i sve dozvole - našalio se Vučić.

Ističe da se tu ne radi samo o jednoj petlji, već o životima ljudi i njihovom boljem životnom standardu.

Predsednik je naveo da se auto-putevi ne grade samo da bi građani u centru Beograda bili dobro povezani već za građani Batajnice, Ugrinovaca, Busija, Pazove, Zemun Polja i svi ostali.

Vučić je rekao da nije dovoljan samo auto-put, već da im se približi auto-put.

- Ovo će mnogo da znači ljudima iz Pazove, Batajnice, Busija…Baš lepo izgleda - rekao je predsednik obilazeći Petlju. Kako je istakao, ovo je važan dan za veliki deo Beograda.

- Ovo znači život, ovo su žile kucavice, ovo smanjuje troškove ljudima, ovo im povećava brzinu kretanja - rekao je predsednik Vučić.

Petlja Batajnica duga je 3, 5 km

Petlja Batajnica na autoputu E75

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Petlja Batajnica, ukupne dužine oko 3,5 km, povezuje Batajnički bulevar i logistički centar za intermodalni transport, sa auto-putem E-75.

Ovo jedan od značajnijih projekata na teritoriji Beograda, s obzirom da će petlja Batajnica povezati naselje sa auto-putem i umnogome olakšati svakodnevni život za stanovnike Batajnice.

Petlja Batajnica je projekat na koji su građani Batajnice, Nove Pazove, Zemuna, Galenike, Ugrinovaca čekali skoro čitavu deceniju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je otvaranju petlje Batajnica na autoputu E75. S predsednikom je i zamenik gradonačelnika Goran Vesić, ministar građevine Tomislav Momirović, kao i direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tijana

    Otvaranje petlje Batajnica znacajno ce ustedeti vreme i svakodnevni napor gradjana koji tu zive.

  • M.K.

    Podrška za Alexandra Vučića u svemu što radi i gradi 🇷🇸✨✨✨✨✨💫💫💫💫✨✨✨🇷🇸

  • Bond

    I moj otac 30 i deda 40 ukupno 300 godine 😂😂😂

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke