• 8
 ≫ 

Kada bi kafići i restorani mogli da rade kao ranije?

 ≫ 

Epidemiološka situacija je ta koja će diktirati stvari,

  • 8

Sednica Kriznog štaba, na kojoj je analizirana aktuelna epidemiološka situacija, je završena, a odluke koje su donete saopštio je epidemiolog Predrag Kon.

Na pitanje kada bi kafići i restorani mogli da rade kao ranije, Predrag Kon je kazao, da se o ovoj temi se razgovaralo, ali nije doneta nikakva odluka

"To zavisi od situacije i uglova gledanja. Nisu nam jednaki stavovi po tom pitanju i verovatno će oko toga biti još razmene mišljenja, ali za sada nije doneta nikakva odluka", poručio je Kon.

Epidemiološka situacija je ta koja će diktirati stvari, ocenio je.

"Jasno je da to mora da bude bezbedno - to je jedan način, a drugi je uz vrlo strogo korišćenje mera zaštite, a to su u ovom slučaju zaštitne maske, ali to je moje mišljenje", rekao je Kon novinarima.

Video: Kon o izjednačavanju cena PCR testa za naše državljane i strance

(Telegraf Bznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R9

    16. april 2021 | 10:53

    Dajte pare pa cemo da zatvorimo do kad god vi zelite. Ko u Becu lepo doonesemo koliko smo zaradili 2019 u ovom mesecu i vi nam toliko uplatite, mi platimo doprinose, plate, poreze, racune, kirije i ostane i nama. A ne ovo, kao pustili nas da radimo a ustvari pola nas idalje ne radi. Klubovi ne rade vec godinu i nesto... barovi isto, restorani polovicno. Jedino kafeterije sto mogu da prodju kao da su ok... i naravno ovi lokali u koje policija ne sme da udje... Da je drzava dala samo onima kojima je pomoc stvarno potrebna, jos bi i ustedeli... A ne ovako, deli i sakom i kapom. Da se ne naljute slucajno naftasi, farmaceuti ili ovi trgovinski lanci. A svi su radili normalno za razliku od nas ugostitelja ili prevoznika, turistickih agencija i slicno... Sramota za drzavu da ovako postupi...

  • ratar

    16. april 2021 | 09:32

    Ako da bog nikada. Malo omladinu da vratimo u normalu, da ne piju i drogiraju se celu noc... kafane do 10 da rade zauvek. Ipak je nesto dobro donela korona na kraju

  • Maja

    16. april 2021 | 11:20

    Da najbitjije kad cemo moci dupe da spustimo u kafic da cirkamo. Mozda da se zapitamo i KAD ce bolnice koci da rade kao ranije, da odemo na neki pregled.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>