• 1

U igri Vodafon, Telefonika... Telekom blizu dogovora sa jakim telekomunikacionim igračem

"Mislim da smo blizu dogovora, da ne otkrivam sve karte", rekao je prvi čovek Telekoma

  • 1
Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić izjavio je da su pojedine jake telekomunikacione u svetu zainteresovane za saradnju sa Telekomom, koji je blizu dogovora i potpisivanja ugovora o partnerstvu sa jednim od najjačih telekomunikacionih igrača.

Lučić je gostujući u Uranku na TV K1 kazao da ne može još da "otkrije karte" i saopšti o kojoj kompaniji je reč.

- Mislim da smo blizu dogovora, da ne otkrivam sve karte, sa baš jednim od najjačih telekomunikacionih partnera. Pri kraju je potpisivanje ugovora - rekao je Lučić.

Na pitanje ko je sve zainteresovan za saradnju sa Telekomom i šta to znači, Lučić je rekao da Telekom kontaktiraju pojedine velike svetske kompanije, kao što su Telefonika i Vodafon.

- Probaju kroz stvaranje partnerstava sa nama, jer nas prepoznaju kao lidere u reigonu, da dele sa nama ideje, servise i budu naši partneri, koji bi uzimali od nas odrerđeni broj servisa i davali nama određeni broj servisa - naveo je Lučić.

To će, dodaje, značiti da će Telekom moći da se proširi preko tih partnera na zemlje u kojima oni pružaju svoj servis.

- Mi tražimo partnere u jakim telekomunikacionim firmama koje bi nam pomogle da se proširimo u zemlje EU, Amerike i Kanade, kako bi taj deo dijaspore i tržišta uzeli za nas - istakao je Lučić.

Video: Lučić: Telekom će po projekcijama 2023. vredeti 4 milijarde evra

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    16. april 2021 | 10:34

    Bravo, rastite, budite sve bolji,jači , da nam se više ne dešava da neko kupi sportske prenose i ne dozvole više od polovine Srba gledanje Đokovića, rep. Srbije u fudbalu i mnoge druge sportove, ucjenjujući ostale tv sa više milionskim iznosima za davanje prenosa...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>