• 0

Sto za kafu, inspirisan zapadom Amerike, samo za one sa predubokim džepom

Slojeviti efekat mermera postignut je tradicionalnim tehnikama oblikovanja, dok je finiš postignut šmirglanjem i glancanjem

  • 0
Monument Valley Coffee Table Printskrin: Vimeo/Duffy London

Verovali ili ne, cena stočića za kafu sa gornje fotografije je 27.600 dolara, a limitirana kolekcija podrazumeva samo 25 komada.

Aktuelna ograničena serija Monument Valley dolazi od brenda "Duffy London", koji je poznat u svetu luksuza po skulpturalnim komadima nameštaja. Stočić ima slojeviti dizajn, od mermera je, a veoma lako se uklapa u svaki prostor, posebno zbog neutralnih tonova.

Dizajner je predstavio svoju viziju američkog pustinjskog pejzaža, koji deluje kao da je okrenut naglavačke u ovom stolu. Svaki od 25 komada kreiran je od jednog bloka mermera, što je samo po sebi garancija da je reč o unikatima, odnosno nijedan ovakav sto nije isti, iako su deo jedne serije.

Slojeviti efekat mermera postignut je tradicionalnim tehnikama oblikovanja, dok je finiš postignut šmirglanjem i glancanjem, kako bi se savršeno naglasila uglađenost i sjaj mermera. Da li i vas stočić Monument Valley podseća na američki zapad?

Upravo taj deo SAD bio je inspiracija za ovaj vredan komad nameštaja, oblikovan tako da predstavlja pustinjsku oazu, objašnjava kreator Kris Dafi. Inače, dostupan je u 3 verzije: Carrara White, Nero Portoro i Portugal Orange. Takođe, tu je i opcioni finiš kreiran od roze-zlatnog aluminijuma.

Video: Unikatni Sakura dijamant vredi čak 32 miliona eura: Ovakav kamen prvi put se našao na aukciji

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>