• 4
 ≫ 

Bogata porodica traži par da im čuva kuću. Plaćaju 120.000 dolara godišnje uz jedan uslov

 ≫ 

Troškove putovanje iz jedne rezidencije u drugu pokriva porodica

  • 4
bahami Foto: Unsplash

Bogata porodica iz Sjedinjenih Američkih Država, sa Floride, traži par koji će voditi njihovo domaćinstvo na privatnom ostrvu na Bahamima.

Njima je potreban par sa iskustvom koji bi, pored imanja na Bahamima, vodio i održavao njihovo imanje u Naplesu na Floridi. Troškove putovanja iz jedne rezidencije u drugu pokriva porodica koja će ih angažovati.

Par koji dobije ovaj posao imaće godišnju platu od 120.000 dolara, plaćen smeštaj i puno zdravstveno osiguranje. Posao podrazumeva održavanje četiri kuće na privatnom ostrvu i imanje na Floridi pa je neophodno američko državljanstvo.

Video: Bili smo i uverili smo se: Grčko ostrvo na kojem turiste iz Srbije dočekuju kao bogove

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posao iz snova

    17. maj 2021 | 11:09

    Zivim i radim u gradu, a odrzavam svoje 2 stare kuce na selu (majcinu i ocevu) i 4,5 hektara imanja koje je razbacano na 5 mesta. Od toga nemam nikakve koristi, ali mi je zao da sve propadne za mog zibota. Sve troskove odrzavanja i putovanja snosim sama, niko mi nista ne placa, a ovi ce bar znati sto rade.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>