• 9

Bizerba postoji od 1866. godine, znate li šta radi u Srbiji?

Bizerba je osnovana u Balingenu, u pokrajini Baden-Virtemberg, 1866. godine

  • 9
Bizerba, sastanak

Foto: Tanjug/STRAHINJA ACIMOVIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa delegacijom nemačke kompanije Bizerba, koja je svetski lider u proizvodnji vaga - jedan od vodećih dobavljača hardverskih i softverskih rešenja iz oblasti tehnolohije vaganja, sečenja i etiketiranja.

Nakon sastanka, biće potpisan Ugovor o podsticajima za investiciju u grad Valjevo između Ministarstva privrede Srbije i predstavnika kompanije.

Bizerba će proširiti svoje proizvodne kapacitete u Valjevu, a kako navode u kompaniji, ulaganje u visini od oko 30 miliona evra u novi proizvodni pogon u Valjevu pomoći će Bizerbi da osnaži svoju poziciju na globalnom tržištu.

Na površini od oko 10.000 metara kvadratnih, na novoj lokaciji, napraviće se pogon za oko 300 zaposlenih. Dodaju da je za kompaniju, kao globalnog igrača, ulaganje u regione koji su u fazi rasta, ključno kako bi bila što bliža kupcima.

Bizerba je osnovana u Balingenu, u pokrajini Baden-Virtemberg, 1866. godine, a zapošljava širom sveta 4.300 radnika i posluje u 120 zemalja.

Komapnija proizvodi, između ostalog, i mašine za sečenje mesa, štampače etiketa, sisteme za logostiku i otpremanje robe, sisteme za inspekciju robe, te i industrijski softver.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Višnja

    Dolaskom ovako važnog investitora u našu ovo će dobro efikasno uticati na našu ekonomiju.

  • Sara

    Dolaskom ovako važnog investitora u našu ovo će dobro i efikasno uticati na našu ekonomiju.

  • Mijo

    Dolaskom ovako važnog investitora u našu ovo će dobro efikasno uticati na našu ekonomiju. Ovakve investicije su budućnost za dalji razvoj naše zemlje.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke