• 6
 ≫ 

Sreli smo Čadeža na elektotrotinetu u Palati Srbije: "Za manje zagađenja i još biciklističkih staza"

 ≫ 

Na pitanje otkud na trotinetu, Čadež za Telegraf Biznis odgovara da želi ličnim primerom da pokaže da svi moramo da vodimo računa o životnoj sredini.

  • 6

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež na sastanak u Palatu Srbije danas je stigao na – elektrotrotinetu! Na pitanje otkud na trotinetu, Čadež za Telegraf Biznis odgovara da želi ličnim primerom da pokaže da svi moramo da vodimo računa o životnoj sredini.

- Korišećenjem bicikla ili troniteta manje zagađujemo naš grad i našu zemlju, lakše prolazimo kroz gužve, a i vrlo je praktično naročtio kada je lepo vreme. I bilo bi dobro da imamo propise o korišćenju elektro trotineta i bicikla i više staza jer ovaj način prevoza jeste budućnost. Pazite na sebe – rekao nam Čadež.

Električni trotineti postali su popularni u poslednje dve godine, a posebno, za vreme pandemije korona virusa, kada je poželjno izbegavati javni prevoz. Uz to, lako ih je voziti, a pogodni su i za parkiranje, pa se masovno koriste širom sveta, gde predstavljaju i turističku atrakciju.

(Teleraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>