• 1

Sa aerodroma Morava u Lađevcima avioni ponovo lete u Evropu: Od jula sezonska linija do Soluna

Ukoliko epidemijska situacija bude dozvolila, od oktobra meseca ponovo će biti uspostavljeni letovi od Kraljeva do prestonice Austrije

  • 1
Aerodrom Morava, prvi let, Lađevci

Foto: Tanjug/ Sasa Petrovic

Na aerodromu „Morava“ u Lađevcima od 13. jula do 24. avgusta Er Srbija uspostaviće sezonske letove između Kraljeva i Soluna.

„Let će biti organizovan jednom nedeljno, utorkom. Polazak sa aerodroma u Lađevcima je u osam časova ujutru, a sletanje iz Soluna u 11:20. Karte se mogu kupiti na sajtu kompanije Er Srbija. Početni paket kreće se oko 40 evra u jednom pravcu“, rekao je za RINU direktor aerodroma „Morava“ Dragan Bugarinović.

Zbog epidemije korona virusa i smanjenog interesovanja prethodnih meseci suspendovani su letovi za Beč, na aerodromu u Lađevcima obavlja se samo vanredni saobraćaj.

„Nadamo se normalizaciji u svim životnim segmentima, pa tako i kad je u pitanju vazdušni saobraćaj. Tokom epidemije realizovani su najavljeni letovi, a nekoliko puta aerodrom „Morava“ korišćen je i za transport kovid bolesnika“, dodao je Bugarinović.

Prema nezvaničnim najavama, ukoliko epidemijska situacija bude dozvolila, od oktobra meseca ponovo će biti uspostavljeni letovi od Kraljeva do prestonice Austrije.

Video: Ovo niste znali: Šokantna lokacija i ideja prvog leta sa aerodroma u Kraljevini Jugoslaviji

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>