• 0

Prijava za besplatne reklame za male biznise

Pokrenut #OkvirPodrške NLB i Komercijalne banke za lokalne privrednike

  • 0
nlb BANKA

Foto: Promo

Sa učešćem od čak 99 odsto u ukupnom broju preduzeća u Srbiji, preduzetnici, mikro, mala i srednja preduzeća su motor i stub razvoja nacionalne privrede.

Zbog toga su NLB i Komercijalna banka, članice NLB Grupe, pokrenule svoj #OkvirPodrške, sa ciljem da ovaj suštinski važan segment podrže na putu oporavka od posledica krize izazvane pandemijom koronavirusa. Kroz ovaj projekat banke će, u saradnji sa svojim medijskim partnerima, obezbediti besplatan prostor za reklame malih i srednjih privrednika, a samim tim i priliku da na najbolji način predstave svoje proizvode i usluge i dođu do većeg broja kupaca i korisnika.

- Od početka pandemije obe banke sa posebnom pažnjom nastoje da podrže malu privredu, kojoj je posebno teško da se izbori sa posledicama krize. Aktivno smo se uključili u programe Vlade Republike Srbije kada je u pitanju finansiranje ovog segmenta privrede i poljoprivrednih gazdinstava, i neprekidno smo tražili dodatne načine da pomognemo malim privrednicima da ponovo pokrenu svoje poslovanje. #OkvirPodrške nastao je kao odgovor na potrebe ovog segmenta da kvalitet svojih proizvoda i usluga predstavi većem broju kupaca i korisnika - saopšteno je iz NLB i Komercijalne banke.

Projekat #OkvirPodrške pokrenut je prošle godine na nivou cele NLB Grupe, dok je u Srbiji podržano ukupno 30 malih privrednika. NLB banci ove godine se priključila se i nova članica Grupe Komercijalna banka, a prvim zajedničkim nastupom planirana je još veća podrška ovom segmentu privrede.

Zbog toga pozivamo preduzetnike, poljoprivrednike, mikro i mala preduzeća, da iskoriste ovu priliku, posete sajtove banaka i prijave se za učešće na konkursu #OkvirPodrške do 11.06.2021. Prijavite i uokvirite svoj biznis pravom podrškom – budite spremni za sve što dolazi!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>