Ovo je modni segment koji cveta: Div je napravio mudar potez kupivši udeo u švedskom startapu

Sellpy upravlja celim prodajnim procesom: od preuzimanja robe u domovima onih koji žele da je prodaju, do fotografisanja, prodaje i otpremanja

Komentari

  • Dara

    9. jun 2021 | 00:50

    To je sve istina ali je u sustini nemastina ta koja ljude twra da kupuju u second hand radnjama....niko nece reci da je tu odeca od preminulih ili da je odbacena uspred ulaza kao i namestaj u tim stranim zemljama ... sve u svemu spali smo na bedu.. jos i iznosenu.

    • 9. jun 2021 | 07:57

      Dana

      @Dara

      Nije tacno. Ja zivim u jednoj stranoj zemlji i odeca se ne izbacuje ispred ulaza, vec se uredno oprana i slozena u kese koje se dobro zatvore ubacuje u specijalno napravljene kontejnere samo za tu svrhu. Njih je nemoguce otvoriti i po njima preturati, to mogu samo sluzbe zaduzene za to. One odecu pokupe, razvrstavaju i salju dalje: u socijalne sluzbe, domove za nezbrinute i beskucnike, crkvene organizacije itd. Cak i HiM radnje uzimaju polovnu garderobu- po kesi polovne robe kupac dobije 15% popusta za sebe i svoju narednu kupovinu. I svi se tome raduju jer je ovde zaista visoka svest o zastiti prirode.