• 3

Ministarka najavila pomoć industriji mesa Topola: "Radimo na unapređenju privrednog ambijenta"

"Radimo na unapređenju privrednog ambijenta", poručila je ministarka

  • 3

Ministarka privrede Anđelka Atanasković posetila je danas industriju mesa "Topola" u Bačkoj Topoli i poručila da će resor kojim rukovodi pomoći toj firmi da povećaju izvoz i da se oporave od posledica korona krize.

Ministarka Atanasković razgovarala je sa direktorom "Topole" Vukojem Muhadinovićem i predsednikom opštine Bačka Topola Adrianom Satmari o unapređenju privrednog ambijenta i mogućnostima za dalji ravoj, saopštilo je ministarstvo.

"Kao što sam i ranije obilazila različita mesta u Srbiji i firme, kako bih videla sa kojim se problemima suočavaju, danas sam u Bačkoj Topoli. Razgovarala sam sa predsednikom opštine i direktorom industrije mesa Topola. Dogovoreno je da zajednički utičemo na povećanje izvoza proizvoda, što je najvažnije nakon zastoja koji je nastao zbog epidemije korona virusa", rekla je Atanasković.

Ona je pohvalila rad rukovodstva opštine Bačka Topola i istakla da je tokom sastanka bilo reči o infrastrukturnim projektima.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Panta

    11. jun 2021 | 17:18

    Pao im kvalitet, preskupi proizvodi, i sad pomagaj državo?

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>