• 0

"Zgrabi pivo i pomozi da pobedimo": Poljaci mole Irce da vrate gest i sad navijaju protiv Slovačke

Poljska marka piva poziva irske navijače da navijaju za Poljsku protiv Slovačke

  • 0
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija, Poljska - Slovačka

Foto: Tanjug/AP

Irska možda ne učestvuje evropskom prvenstvu u Rusiji, ali njeni navijači mogu da odigraju važnu ulogu. Proizvođači popularne poljske marke piva Tyskie vode kampanju u irskom Dejli Miroru i još nekoliko poratala, pozivajući irske navijače da navijaju za Poljsku 14. juna kada igra protiv Slovačke.

Slovačka je izbacila Irsku iz kvalifikacija posle dramatičnog izvođenja jedanaesteraca. Irski navijači ostavili su tako utisak na građane Poljske tokom evropskog prvenstva 2012. godine, a izveštaji o barovima u Poznanju u kojima je ponestalo piva Tyskie, bili su takvi da je izgledalo da su preterani - poražnja je bila ogromna.

Sada Tyskie, koji je u vlasništvu japanskog pivskog giganta Asahai, u saradnji sa poljskom agencijom Going, ali i naslovima u novinama i na portalima, pozivaju irske navijače, da navijaju za Poljsku.

 

„Dragi Irci,“ počinje oglas. „Slovačka je vas  izbacila iz igre, ali fudbalska fešta bez vas bila bi užasan gubitak. Vaša strast i pevačke veštine ne bi trebalo da propadnu. Navijajte za Poljsku protiv Slovačke “.

U fudbalskom svetu postoji veliko rivalstvo između dve zemlje koje takođe dele zajedničku granicu.

- Poljski i irski navijači imaju jedinstvenu vezu koja datira još od kupa 2012. Kada je irski tim eliminisala Slovačka, a njegovi neverovatni navijači ostali bez tima na Evropskom prvenstvu, znali smo da moramo da se obratimo njima. Naš oglas podsticaj je za sklapanje prijateljstva zbog naše zajedničke strasti -rekao je Pavel Drubkovski, brend menadžer kompanije Tyskie.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>