• 0

Payoneer danas ulazi na Nasdaq berzu: "Ovo je naš najznačajniji trenutak do sada"

Kompanija je osnovana sa idejom da tehnologija i internet transformišu trgovinu

  • 0
payoneer, Saša Suša

Foto: Privatna arhiva

Danas kompanija Payoneer ulazi na berzu Nasdaq, što je potvrdio i Nikola Mehandžić na LinkedIn-u, inače novi Business Development direktor u kompaniji, koji je na toj poziciji od 1. marta tekuće godine.

Reč je o globalnoj platformi za plaćanja i e-trgovinu koja pomaže rast miliona digitalnih firmi širom sveta

"Ovo je do sada najznačajniji trenutak na našem putovanju da osnažimo preduzetnike, firme i tržišta koji posluju globalno, da ostvare svoj potencijal i ugrabe jednu od beskrajnih mogućnosti novog uzbudljivog sveta", napisao je Mehandžić i dodao:

"Hvala Vam što ste do sada imali poverenje u nas, dajući nam svrhu poslovanja i smisao onome što radimo. Put pred nama ćemo nastaviti zajedno sa milionima klijenata i partnera širom sveta za koje ćemo i dalje da osmišljavamo, projektujemo i inspirišemo univerzalnu budućnost trgovine."

Kako smo pisali u martu, novi Business Development direktor Payoneer-a, zadužen za tržišta Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, radiće na razvoju novih proizvoda za poslovnu zajednicu, povećanju broja korisnika, pružanju lokalizovane, visokokvalitetne podrške kupcima i osnaživanju lokalne infrastrukture globalnim rešenjima za plaćanja.

Video: Evo ko su najbogatije žene na svetu

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke