• 0

UEPS dodelio nagrade najboljima u Srbiji – 11 nagrada za New Moment

U okviru svečane ceremonije UEPS-a, dodeljene su nagrade organizacijama, kompanijama, institucijama, medijima i agencijama za najkvalitetnija i najkreativnija marketinška rešenja u protekloj godini

  • 0
Zlato za New Moment u kategoriji Finansijski sektor i usluge

Foto: Ivana Todorovic

Na svečanosti povodom 60. rođendana najstarijeg nacionalnog strukovnog udruženja (UEPS) uručena su priznanja najboljim marketinškim stvaraocima u 2020. godini. Agencija New Moment osvojila je čak 11 nagrada i to 1 zlatno, 7 srebrnih i 3 bronzana odličja!

Zlatno priznanje agencija New Moment osvojila je u kategoriji Finansijski sektor i usluge za kampanju Mobi Banka Sjajan Spoj, za klijenta Mobi banku.

Srebro za New Moment u kategoriji Promocija na mestu prodaje Foto: Ivana Todorovic

Srebrne medalje osvojili su projekti agencije New Moment u kategorijama Telekomunikacioni proizvodi, usluge i mediji za kampanju Telenor Network, klijent Telenor Srbija; Brand PR za kampanju She’s Next, klijent Visa Inc; Prisustvo na društvenim mrežama za kampanju Telenor Whatifness, klijent Telenor Srbija; Web site za kampanju CocaCola HBC – HORECA zajednica – web platforma za podršku HORECA sektoru, klijent The Coca Cola HBC Srbija; BTL Event projekat za kampanju Metal recycles forever, klijent Recan fondacija; Promocija na mestu prodaje za promociju Under Armour dresa za KK Partizan, klijent Kvantum Sport i Aktivnosti na vanstandardnim mestima za promociju Under Armour dresa za KK Partizan, klijent Kvantum Sport.

Srebrno priznanje za New Moment u kategoriji BTL event projekat Foto: Ivana Todorovic

New Moment je osvojio i bronzu u 3 kategorije: Promocija srpske kreativnosti u inostranstvu za kampanju Telenor Montenegro Christmas, klijent Telenor Crna Gora; Kreiranje nove robne marke ili Brenda, za vizuelni identitet nalazišta Vinča, klijent Serbia Creates i Creative efficiency, za kampanju Telenor Osiguranje, klijent Telenor Srbija.

Specijalno priznanje “Dragan Sakan”, koje nosi ime po osnivaču agencije New Moment, njegovi sinovi Žarko i Lazar uručili su agneciji McCann Beograd za kampanju Thank you, Doctors.

Braca Sakan urucila su nagradu Dragan Sakan Foto: Ivana Todorovic

U okviru svečane ceremonije UEPS-a, dodeljene su nagrade organizacijama, kompanijama, institucijama, medijima i agencijama za najkvalitetnija i najkreativnija marketinška rešenja u protekloj godini.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>